PALVELUMME

     Huomioi enne hoitoon tuloa

Pistoshoidot saattavat aiheuttaa mustelmaa, kuumotusta, kutinaa, kihelmöintiä ja kipua. Turvotus voi kestää toisinaan 1-2 viikkoa, riippuen hoidosta ja syntyneistä mustelmista. Hoidoille löytyy kontraindikaatioita. Ennen toimenpidettä keskustelet sairaanhoitajan kanssa, mikä hoito tai toimenpide sinulle sopii. Varaa aika konsultaation, jos olet epävarma mikä hoito sinulle olisi paras tai mistä hoidosta juuri sinä hyödyt.

Plasma Pen hoitoihin tulee varata konsultaatioaika enne toimenpidettä. Huomioi että muiden hoitojen kanssa tulee pitää tietty väliaika. Laaserhoidot 2kk, depilaatio 1 kk, mesoterapia 1 viikko, happo 3 viikko, täyteaineet 3 viikkoa, botox 3-4 viikoa ennen ja jälkeen.

Caratech laitehoidossa ei palautumis aikaa.

Hoidon jälkkeen saat kotihoito-ohjeet 

Toimenpiteiden jälkeen tulee yleensä välttää saunaa ja hikiliikuntaa 2-3 pv mm, sekä pistokohtien tulee antaa olla rauhassa ilman kosketuksia 6-12h


Täyteainehoidot

Täyteainehoidoilla voidaan korjata juonteita, täyttää huulia ja korjata kasvojen muuttuneita piirteitä. Ikääntyessä hyaluronihapon määrä kehossa vähenee ja iho menettää kimmoisuutta ja kosteutta. 


Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille. Hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja pehmeyttä

Kontraindikaatiot

-Alle 18-vuoden ikä

-Taipumusta arpikudokseen tai iholla on kasvaimia.

-Akuutti infektio tai antibioottikuuri

-Aktiivinen herpes suunalueen hoidoissa

-Ihotulehdus tai haava hoidettavalla alueella

-Olet raskaana tai imetät

-Jos sinulla on diabetes tai jokin sydänsairaus

 Mikroneulaus

Mikroneulauksessa ihoon imeytetään seerumeita. Hoito seerumit valitaan ihon tarpeen mukaan. Hoito elvyttää pintaverenkiertoa, parantaa ihon väriä, lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa jolloin iho kiinteytyy ja muuttuu kimmoisaksi. Ënnaltaehkäisee ihon vanhenemista. 

Kontraindikaatiot

-Flunssa/kuume, aktiivinen tulehdus tai herpes

-Vaurioitunut iho, raskaus, imetys

-Paikallinen ihosyöpä/kasvain. Solinsalpaajahoidot/sädehoito. Arpikeloidi taipumus

-Verenvuototauti,verenohennuslääke mareven,

-Psoriasis, dermatiitti, ruusufinni, couperosa, vakavasti atoopinen iho, Diabetes (kysy omalta lääkäriltä)

-Metalliallergia, astma, heinänuha ja allergiat. Valonarkuutta aiheuttavat lääkkeet, varisairaus

PRP- plasmahoito eli tunnetummin vampyyrihoito on hoitomuoto niille, jotka vierastavat täyteaineita. PRP-hoidossa käytetään asiakkaan omaa verta ja hoidon teho perustuu luonnollisen plasman verihiutalerikkaan osan terapeuttisiin ominaisuuksiin. 

-Plasma uudistaa ihokudosta sekä vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja stimuloiden luonnollisen kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostusta. 

-Hoidossa käytettävä PRP on luonnontuote omasta elimistöstä ovat hylkimisriski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä. 

-Hoidossa verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään oman kehon uusiutumisprosessit.

- Injektoinnilla saavutetaan yleisesti käytettyä mikroneulausta merkittävästi paremmat tulokset.

Mitä on PRP?

Platelet Rich Plasma (PRP) on verestä sentrifuugilla eristetty osa, jossa on erityisen suuri verihiutalepitoisuus (PLT) oienessä määrässä plasmaa. PRP sisältää kasvutekijöitä ja bioaktiivisia proteiineja, jotka säätelevät eriytettyjä soluja, moduloivat solukasvua ja aktiivisuutta, jotka kaikki ovat elintärkeitä kudoksen uudistumiselle ja valmistettujen kudosten valmistukselle. PRP-hoidossa PRP on peräisin potilaan omasta verestä. PRP-hoidon aikana konsentroitu PRP joko ruiskutetaan tai levitetään paikallisesti parantamaan kudosolosuhteita ja haavan paranemista.

Miksi PRP-hoitoa?

-Hoito on autologinen (omasta kehosta peräisin oleva) ja siksi turvallinen (ei allergiariskiä/hylkimisreaktiota)

-Hoidon vaikutus on korjaava/uudelleenrakentava ja siksi pitkävaikutteinenlääketieteellisesti todistetut tulokset sekä ihonhoitoon, että hiusten kasvattamiseenluonnollinen menetelmä 

-Hyödyntää kehon omaa luonnollista kykyä parantuatehokkkaat ja lääketieteelliset todistetut tulokset sekä ihonhoidossa että hiuspohjan aktivoinnissa

CARETECH hydrogen

Pintaa syvempää puhtautta

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille.

Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidon kesto 30 - 40 minuuttia.

Mesolangat 

Mesolangat ovat biohajoavia lankoja, jotka viedään ihon alle langoille suunnitellun neulan avulla. Mesolankojen teho perustuu, että langat saavat ihon alla ollessaan verenkierron vilkastumaan hoidetulla alueella,jolloin verenkierron mukana alueelle kulkeutuu happirikasta verta,sekä ravintoaineita, jotka huolehtivat ihon kunnosta. Mesolangat saavat kehon tuottamaan lisää kollageeniä sekä kasvattamaan fibroblastien määrää, Iho siloittuu, nuorentuu, napakoituu, liftaantuu. Vaikuttaessaan ihon alla mesolangat myös parantavat ihon rakennetta. 

Kontraindikaatiot

-Alle 18-vuoden ikä

-Taipumusta arpikudokseen tai iholla on kasvaimia. 

-Akuutti infektio tai antibioottikuuri

-Aktiivinen herpes suunalueen hoidoissa

-Ihotulehdus tai haava hoidettavalla alueella

-Olet raskaana tai imetät

-Jos sinilla on sokeritauti, sydänsairaus

PRX-t33 Ihovauriot, haavat tai virusperäiset ihosairaudet aktiivisessa vaiheessa. Ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa, Seborrooinen dermatiitti, aktiivinen aurngonotto, Auringonvalolle herkistävien lääkkeiden käyttö.  Sekä Raskaus ja imetys.

Holy land  Jos olet raskaana tai imetät, sinulla on paha astma tai muuten kuivas ja herkkä iho. Löytyy sinulle oma vaihtoehtoinen kylmä hydraus hoito.

Atraumaattinen ihonpuhdistus: Vaurioitunut iho, aktiivinen huuliherpes, akuutti tulehdusprosessi hoidettavalla alueelle. Dermatologiset sairaudet akuuttivaiheessa. Aknelääkitys, antibioottikuuri. Roaccuttan-kuuri. Ei kuorintoja 6 kk lääkekuurin jälkeen.

Karboksinaamio  Ärtynyt iho

PLASMA PEN: 

Plasmakynä on yksi ensimmäisistä maailmassa joka käyttää plasman kaaren matalataajuista energiaa. Ilmassa oleva happi, typpi ja ihonkosteus muodostavat plasma salaman ilman että hoitokärki koskettaa ihoa. Tämä mahdollistaa lievän ja matalimman käsittelyjäljen kuin perinteisten lämpölaitteiden jälki. Sen edut ovat tiukentava vaikutus, joka mahdollistaa paremmat tulokset ja nopeamman paranemisprosessin asiakkaalle. Lopullinen tulos nähtävissä n 2 kk päästä jonka jälkeen hoito voidaan myös uusia. Toisinaan sarjahoitoa joudutaan tekemään, jotta haluttu loputulos saadaan. 

Hoidettavia alueita on Silmäluomet, sekä ylä- ja alaluomet- Ns. harakanvarpaat- Nasolabiat, otsa, kaula, leukalinja, sibeliusrypyt ja suunympärysrypyt, raskausarvet, vatsanahan kiristystä, aknearvet tai muut arvet. Voidaan tehdä myös poskien ja silmälulmien liftausta. Hoitoa ei suositella ihan tummalle iholle. 

Tulokset kestävät yli vuoden jopa 3 vuotta tai pidempään, riippuen iästä, ihosta ja elämäntavoista. Kollageenin hajoaminen tapahtuu luonnollisella vanhenemisprosessilla. Luonnolliset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat kollageenin hajoamiseen, kuten UV-altistus ja tupakointi. Ihomme ikääntyy koko ajan ja ikävä kyllä sitä ei voi pysäyttää. Lopputulos riippuu kuitenkin hoidettavasta alueesta ja siitä miten paljon esim. silmäluomilla on ylimääräistä ihoa, eli saattaa vaatia 2-3 käsittelykertaa. Käsittelyn voi uusia 2 kk kuluttua

Hoidon jälkeen esiintyy

Punoitus, kuumotusta, turvotus, kuivuuden tunnetta ja kutinaa. Turvotusta kannattaa lieventää kylmäpussilla (ei märkää) ensimmäisinä päivinä. Ruvet irtoavat itsestään 5-10 päivää, iho voi punoittaa vielä muutaman viikon. On tärkeää, että iho suojataan päivittäin aurinkovoiteella ja vältellään suoraa uv-säteilyä. 

Kotihoito

Niin kauan kun ruvet ovat iholla, hoidetulle alueelle ei saa laittaa mitään meikkiä. 3 päivän päästä hoidosta, hoidetulle alueelle voi laittaa bepanthen voidetta (punainen). Vältetään veden joutumasta hoidetulle alueelle. Jos joutuu, vesi taputellaan puhtaalla puhdistuslapulla varovasti pois. Kovaa hikiliikuntaa, saunominen ja uinti olisi hyvä välttää rupien aikana. .Rupia ei saa  irroittaa itse, seurauksena tästä on arpeutuminen ja isompi rupi. Anna siis ruven irrota itsestään ja suojaa iho tämän jälkeen.

 • PlasmaPen vs. kirurginen leikkaus
 • - Ei viiltoja- Alhainen riski
 • - Ei ihon ohenemista
 • - Ei ompeleita
 • - Lyhyt toipumisaika
 • - Huomattavasti alhaisemmat kustannukset
 • - Nopea ja helppo hoitomuoto

Kontraindikaatiot

 • - Olet raskaana tai imetät
 • - Sinulla on sydänsairaus, rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai Epilepsia
 • - Käytät verenohennuslääkkeitä tai asperiinia säännöllisesti
 • - Sinulla on sairauksia, jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen
 • - Sinulla on keloidi - taipumus
 • - Aktiivinen ihotulehdus, rikkinäinen iho
 • - HIV/ Hepatiitti
 • - Käytät säännöllisesti kortisonilääkitystä
 • - Vitiligo- sairaus
 • - Ei suositella ihon värin asteikoilla 1-4 kaikista tummimmille asiakkaille

Caretech HIFU MultiLine

Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille. Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

MITEN LAITE TOIMII?
HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä. Ultraääni kohdistetaan jopa yhtä syvälle, kuin kauneuskirurgisissa toimenpiteissä.

HOITOSARJA
Yhden hoitokerran kesto on 10-50 minuuttia, ja jo sillä saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. 

CARATECH RF-cryo

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.  

MITEN LAITE TOIMII?
Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

HOIDETTAVAT ALUEET
Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

TEHOKASTA JA TURVALLISTA
Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen - tai ne voidaan unohtaa kokonaan

Plasma Pen 10 päivää toimenpiteestä
Plasma Pen 10 päivää toimenpiteestä
PRX-t33 kasvohoito 1,3 ja 4 kerta
PRX-t33 kasvohoito 1,3 ja 4 kerta