HINNASTO

Maksuvälineet: Yleisimmät pankkikortit/luottokortit, käteinen sekä Innovoice ja Klarna laskutus

Ilmainen konsultaatio

Jos olet epävarma, millaista hoitoa ihosi tarvitsee, varaa aika ilmaiseen kosultaatioon. Tehdään yhdessä hoitosuunnitelma juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. 

0€

Jalkahoidot alk 59€

Sis. Jalkojen liotus, kovettumien poisto, kynsien siistiminen/lyhennys, loppurasva ja hieronta. 
Pelkkä kynsien leikkaus 25€, leikkaus ja ohennus 35€ ja känsän tai syylän poisto 35€, orttoosit varpaisiin 30-69€

Caretech Hydrogen

Pintaa syvempää puhtautta. Ensimmäinen hoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksia tuova hoitomuoto. Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille

Onko ihosi kuiva, ryppyinen, eloton, herkkä, arpinen jolle ei sovi kemialliset kuorinnat. Onko sinulla couperosa tai epäpuhdas iho laajentuneilla ihohuokosilla. Haluat parantaa ihon vastustuskykyä sekä parantaa ihon tekstuuria ja väriä. Silloin tämä hoito on juuri sinulle!

Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.  Hoidon kesto 30 - 40 minuuttia.

85€

Kavitaatio


Kavitaatio on miellyttävä tapa poistaa rasvaa ja selluliittia! 

Aina ei plastiikkakirurgiaa tarvita. Pienempiä rasvakertymiä voidaan poistaa kavitaatiohoidon avulla. Hoito tehdään iholla liikuteltavan hoitopään avulla, joka lähettää ultraääniaaltoja. Ihon ja hoitopään välillä käytetään ultraääntä johtavaa geeliä, joka poistetaan hoidon jälkeen iholta pyyhkimällä. Ultraääniaallot kohdistetaan yhteen pisteeseen parin senttimetrin syvyyteen, jolloin saadaan rasvasolut hajoamaan tehokkaasti. Rasvasoluista vapautuvat aineet kulkeutuu verenkierron ja imunestekierron kautta maksaan ja muualle elimistöön aineenvaihdunnan käytettäväksi. 

Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka ei edellytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton, miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle. Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet sekä lantion seudun rasvakertymät. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Soveltuu sekä miehille että naisille. 

 HOITOSARJA : Hoidon kesto on noin 25min-45min, riippuu hoidetavasta alueesta. Hoito kannattaa suorittaa alkuun 3 sarjan hoitona ja toisinaan jopa 6 sarjan hoitona tulosten saavuttamiseksi. Hoitoväliksi suositellaan kahta viikkoa. Hoitosarjan ensimmäisen viikon aikana on suositeltavaa välttää alkoholia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannattaa lisätä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Hoito edellyttää, että ihonalaisen rasvakerroksen paksuus on yli kaksi senttiä. Sarjahoidosta -20% hinnasta

150€ 20 min ja 300 € 60min

alk150

HIFU hoito kasvoille tai vartalolle

Caretech HIFU MultiLine. Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille. Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti haluttuun kudos syvyyteen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.  1-3 hoitoa vuodessa kasvoille 3 kk välein. Liian usea hoitokerta poistaa kasvoista rasvaa. 

Otsa tai leuanalunen 260€ Posket/leukalinja 490€, Leukalinja/leuanalus/kaksoisleuka 490€, otsa/posket/leukalinja/leuanalus 650€ koko kasvot +kaula 850€


alkaen 260 

Caretech RF-cryo silmänympärysihon hoito

Radiorekvenssihoito siloittaa juonteet, lisää kollageenin ja elastiinit tuotantoa. hoitaa myös silmäpusseja. Sarjahoitona alkuun 1-2 x viikko. 

55

Caretech RF-cryo

KASVOILLE / VARTALOLLE. 

Tulevaisuuden kasvo- ja vartalohoito kiinteytykseen ja rypyille

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja iho kiinteytyy. Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen - tai ne voidaan unohtaa kokonaan. Sarjahoitona 1-2 hoitoa viikkoon. Silmänympärys ihonhoito 55€ ja kokokasvot 95€

alk 55€

Velvet Super Hair Removal karvanpoisto 

Pysyvä karvanpoisto lähes kivuttomasti. Hoidot 3 viikon välein. Karvat leikataan hoidettavalta alueelta 1-2 pv aijemmin. 

alkaen 60

Maksaläiskät ja pintaverisuonet

Maksaläiskät tummuvat hoidon jälkeen hiljalleen ja kuivuvat pois. Valoimpulssilaite / IPL-hoitolaite tuottaa voimakasta valoenergiaa. Laite lähettää erittäin tehokkaita valonsäteitä, jotka on kohdennettu vaikuttamaan karvatuppeen, hemoglobiiniin (veren punasoluihin) tai melaniiniin (ruskea pigmentti maksaläiskissä ja ikääntymisen ihomuutoksissa) riippuen hoidon tavoitteesta. Valolla hoitaminen on turvallista, nopeaa ja tehokasta.

alkaen 69

Holy Land kasvohoito miehille

Syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito miehille. Rentouttava hoitokokonaisuus uudistaa ja kirkastaa ihoa, kuorii pois kuolleen ihosolukon ihon pinnasta ja poistaa epäpuhtaudet ihohuokosista. Hoidon kesto n 1h15min Hoitovaiheita 8-10. Sisältää myös kahta eri happotuotetta. Tarvittaessa poistetaan mustapäät pois mekaanisesti hoidon aikana.

130€

Holy Land Kosteuttava kasvohoito 

Kosteuttava hoito, jonka avulla saadaan lisättyä ihon kosteuspitoisuutta merkittävästi hyaluronihapon, kasviperäisten levien, uutteiden ja vitamiinien avulla, jotka toimivat antioksidantteina - hidastamalla ihon ikäänty misprosessia. Hoidon kesto n 1h40min Hoitovaiheita 9. Sisältää myös kahta eri happotuotetta

130€

Huulten täyteainehoito

Hyaluronihappo täyteaine 1ml, Saypha, Re:on, Teosyall Kiss, Rewolax ja Juvederm

270€

Nasolabia-, marionet- tai sibeliusjuonteet 1ml

Hyaluronihappo on yleisin käytetty täyteaine. Se liukenee vedeksi ja hiilidioksiidiksi geelin paksuudesta ja elimistön entsyymeistä riippuen. Samaa ainetta on ihossamme luonnostaankin, joten allergiset reaktiot ovat melko harvinaisia. Hyaluronihappo täyttää ryppyjä ja parantaa myös ihon rakennetta ja lisää kosteustasapainoa. Täyteaine muodostaa uutta kollageenia eli ihon tukikudosta. 

 270€

Poskien muotoilu

Hyaluronihappo on yleisin käytetty täyteaine. Se liukenee ajan kanssa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Samaa ainetta on ihossamme luonnostaankin, joten allergiset reaktiot ovat melko harvinaisia. Hyaluronihappo täyttää ryppyjä ja juonteita, sillä saadaan korjattua epäsymmetrisyyttä  sekä parannettua  ihon rakennetta ja kosteustasapainoa. Hyarulonihappo lisää kollageenituotantoa

270€

Kasvojen biorevitalisaatio sis 3 hoitokertaa

Toteutetaan injektiomenetelmällä 

Hyaluronihappoa sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta, eli pintaa. Biorevitalisaatioinjektioilla hyaluronihappo pääsee syvemmälle dermikseen, missä se saa toimia luonnollisella tavallaan: tuoda kosteutusta sinne, mihin sitä todella tarvitaan. Kotihoitotuotteita on hyvä käyttää hoitojen välissä ylläpitämään kosteustasapainoa.

450€

Plasma Pen

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON ENNEN TOIMENPIDETTÄ

Plasma Pen- hoito kiinteyttää veltostunutta ihoa (silmänympärysiho, leuanalusalue, "hamsteripussit"), parantaa ihon sävyä, ja sopii loistavasti juonteiden madaltamiseen sekä arpien hoitoon. Hoidetulla alueella esiintyy turvotusta ensimmäiset päivät, silmänympärysiholla voimakkaimmin, koska alue on herkkä. Jäljet poistuvat iholta 3-7 päivässä. Jälkien poistuminen iholta on yksilöllistä. Hoidon jälkeen iholle ilmestyy rupia, joita ei saa raapia. Hoidettu alue tulee suojata spf 5o- aurinkovoiteella paranemiseen saakka. Alue tarkoittaa yhtä hoidettavaa aluetta, esim. ylä- tai alaluomet 299€, leuanalus 299€, kaulan kiinteytys 399€, nasobiaal/huulenyläosa 299€, leukalinja/kaulankiinteytys 499€, otsanhoito 299€, ylä ja alaluomet 499€

Alk.299€

Mesolangat 

Mesolangat ovat steriilejä ja biohajoavia lankoja, jotka injektoidaan ihon alle. Langat alkavat stimuloimaan ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Käsitellyn alueen verenkierto vilkastuu, joka parantaa ja vauhdittaa kudosten hapen ja ravinteiden saantia. Ihosta tulee napakampi ja heleämpi. Mesolangat hajovat itsestään 3-6 kuukauden kuluttua hoidosta vedeksi ja hiilidioksidiksi ja poistuvat lopulta kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Coq ja 6 D-langoilla saadaan nopea liftaus kasvojen kohotuksessa, kulmien nostossa tai kaksoisleuan liftauksessa. Langat hajoavat itsestään 1-3 vuoden aikana. Lankojen määrä vaihtelee lähtötilanteesta ja hoidettavasta alueesta.   Coq + 6D langat HINTA 70€/KPL

17-19 kpl €

PRX-t33 Happohoito kasvot tai kaula+dekoltee

PRX- t33 happohoito on turvallinen, tehokas ja elvyttävä  hoito, joka toteutaan ilman pistoksia. Hoito auttaa tehokkaasti kasvojen ja kaulan  ihon kiinteytymiseen, arpien hoitoon, raskausarpien vaalenentamiseen, aknen hoitoon sekä ihon välittömään kirkastamiseen, kiinteytymiseen ja ihon sävyn tasoittamiseen. Innovatiivinen tekniikka tekee hoidosta käyttäjälle helpon; hoidon jälkeen ei tarvita sairauslomaa,  punoitus kestää vain hetken, joten hoito ei rajoita sosiaalista elämää ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina, Sopii kaikenikäisille miehille ja naisille. Hoitoa suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Suositus 2- 6 kertaa, tarpeen mukaan. Kotihoitotuotteet hoitojen välissä antavat lisää tehoa lopputulokseen. 

99

PRX-t33 happohoito kasvot, kaula ja dekoltee


140€

PRX T33 happohoito+mikroneulaus  

Erittäin tehokas hoito, jossa yhdistetään PRX-t33 happohoito sekä mikroneulaus.  Erinomainen arpien ja post- aknen hoidossa. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa ihoa välittömästi sekä kirkastaa ja heleyttää.  Tulokset verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin. Hoito sisältää alkupuhdistukset, varsinaisen hoidon, sekä hoidon lopuksi ihoa rauhoittavan kasvomaskin. Iho punoittaa lyhyen aikaa hoidon jälkeen. 

170€

NOON happohoidot ammattituotteilla

NOON tuotteet tarjoavat tehokasta ihonhoitoa ilman yleisiä niihin liittyviä haittavaikutuksia, kuten voimakasta punoitusta, kuumotusta, kutinaa, kirvelyä ja turvotusta. NOON on kehittänyt tuotteisiinsa oman DermaShield yhdsiteen, jolla ennaltaehkäistään näitä haittavaikutuksia hoidon aikana. Sarjasta löytyy vaihtoehdot lukuisiin iho-ongelmiin, kuten esim. ikääntyminen, hyperpigmentaatio, aurinkovauriot, akne, seborrea ja rosacea. Sarjahoitoina 3 kertaa 295€

95€

Silmänympärysihon syväkosteutushoito

Hoito vähentää tummuutta silmienalla, silottaa ja heleyyttää sekä kosteuttaa silmänympärysihoa.

180€